HTML

Az erdőértékelés.blog.hu-ról :

Az ingatlanügyek sokszor zűrösek, és a külterületi ingatlanokkal kevesen foglalkoznak. Főleg, ha erdőről van szó!
Itt nyíltan, érthetően, mégis szakmailag helyesen szólunk. Erdőértékelési tippek, segédletek, Kárértékelési megoldások, birtokügyek: minden ami erdő, közgazdaságtan és jog. Egy(pár) erdőmérnök (erdő- és kárértékbecslő) naplója.
Gondolkodjunk együtt! Éredemes-e egy szakértőnek az 50-100 ezerr fortintos díjat kifizetnem? HA az erdőmet - mondjuk - egy-két millóval többért el tudom adni, azt hiszem ez nem kérdés. Nálunk megtalálhatja a megbízható szakértőket, akik helyileg is közel vannak!
Tovább...

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

Agrároldal

Nincs megjeleníthető elem

Stat


Stat>>>

Rólunk

2007.07.23. 15:53 erdokerulo

"Nyilván egy erdőtulajdonosnak is jobb, hogyha tudja mennyit ér az erdeje, eladás vagy kitermelés előtt. Lehet hogy az értékbecslőnek fizet 50.000-90.000 Ft-ot a munkáért, de 1,1 milló forinttal többért tudja eladni az erdőt - már megérte!"

Az erdővel évek óta foglalkozó, erdőmérnök szerző, "erdokerulo", úgy érezte: elérkezett az idő arra, hogy végre közvetlenebb módon, de az erdész szakmaiságot figyelembe véve megmutassam: ez erdőértékelés olyan speciális szakterület, aminek ellentmodásait, problémáit csak a párbeszédben lehet fel- és megodani.
Felismertem, hogy az értékbecslők összefogása segít előrevinni a szakmai munkát, kivéd a nem megfelelő minőségű munka elkerülésében. Az erdő- és kárértékelési stanadarok modern, nyílt megbeszélése mindannyiunk javára válik.
Az oldalnak nem titkolt célja, hogy a szakmai munka segítése és a problémák megbeszélése mellett, a leendő erdőértékelést, kárértékelést megrendelőknek is egyfajta katalógust, lehetőséget, támpontot adjak, összefogjuk a hazai erdőszakértőket, és párbeszédet alakítsak ki a megrendelő és a megbízott szakértő között.
(A távlati célom, hogy egy saját domain-en futó weboldalt építsek, melyet az erdő- és kárértékbecslések potenciális megrendelői megtalálnak, és az oldalon keresztül választanak meguknak értékbecslőt. Emelett az értékbecslők is használják, mind társszerzőként, mind hirdetőként. Ennek a távlati célnak ez első lépése ez a kis blogoldal.)
Alapvetően szaktanácsadással és információ szolgáltatással foglalkozik ez az oldal, ennek keretében pl. jó szívvel ajánlom a kollegáknak is az ingyenes korértékfaktor számológépemet!


Kívánok hasznos munkát, és kellemes időtöltést az oldalunkon:

Miszori Krisztián
- "erdokerulo"
erdőmérnök, adminisztrátor

Elérhetőségem:
levél: krisztian [point] miszori (a) gmail <pont> com
telefon: húsz / ötvennyolc - negyvenöt - nulla- ötvenha

Szólj hozzá!

Címkék: rólunk about mi ez

A bejegyzés trackback címe:

https://erdoertekeles.blog.hu/api/trackback/id/tr44123659

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása