HTML

Az erdőértékelés.blog.hu-ról :

Az ingatlanügyek sokszor zűrösek, és a külterületi ingatlanokkal kevesen foglalkoznak. Főleg, ha erdőről van szó!
Itt nyíltan, érthetően, mégis szakmailag helyesen szólunk. Erdőértékelési tippek, segédletek, Kárértékelési megoldások, birtokügyek: minden ami erdő, közgazdaságtan és jog. Egy(pár) erdőmérnök (erdő- és kárértékbecslő) naplója.
Gondolkodjunk együtt! Éredemes-e egy szakértőnek az 50-100 ezerr fortintos díjat kifizetnem? HA az erdőmet - mondjuk - egy-két millóval többért el tudom adni, azt hiszem ez nem kérdés. Nálunk megtalálhatja a megbízható szakértőket, akik helyileg is közel vannak!
Tovább...

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Utolsó kommentek

Agrároldal

Nincs megjeleníthető elem

Stat


Stat>>>

Erdészeti Integrátorok listája

2007.07.26. 11:34 erdokerulo

Az erdészeti integrátorok olyan közepes- és nagyvállalkozók akik legalább 200 hektár saját (vagy bérelt) erdőterülettel is rendelkeznek és ezen felül úgynevezett szakirányított erdőterületeken tevékenykednek az erdőtulajdonosokkal kötött megbízási szerződések keretében.

Az országban bejegyzett, összesen 65 erdészeti integrátor tagja a MEGOSZ-nak, és egyben a régiós irodákat is ők működtetik. Az integrátorok mintegy 30 ezer erdőtulajdonossal állnak kapcsolatban és rajtuk keresztül közel 160 ezer hektárnyi magánerdőben tevékenykednek. Tanácsadási tevékenységüket ingyen végzik.  A tervezéstől a kivitelezésen át, az erdészeti munkákig minden szakmai tevékenységgel megbízhatóak. Értékesítést is vállalnak vagy megkeresik a legmegfelelőbb partnert. Az erdőtelepítésekben történő részvételük meghatározó. A szakhatóságokkal közvetlen kapcsolatban állnak és a megbízó fél számára, minden szükséges információt összegyűjtenek.
Az erdészeti integrátorok munkájuk során  az általuk nyújtott erdőgazdálkodási szolgáltatás útján segítik elő az adott területen az életképes üzemméret kialakulását.
A magánerdő-gazdálkodás jó példája az, ahogyan az integrátorok a gazdátlan, többnyire rendezetlen tulajdonú,  általában az úgynevezett „nem működő” erdők helyzetének rendezésével, a közérdeknek megfelelően és a tulajdonosok hasznát is szem előtt tartva végzik napi feladataikat. Az általuk működtetett cégek köré szerveződve a kisebb erdő tulajdonosok és gazdálkodók kialakíthatják saját beszerzői és értékesítői kapcsolataikat.

Forrás:
http://www.megosz.hu

Szólj hozzá!

Címkék: erdőértékelés.blog.hu magánerdőgazdálkodók megosz

A bejegyzés trackback címe:

https://erdoertekeles.blog.hu/api/trackback/id/tr43125690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása